Finally flawless skin

Inägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Ni som har följt med här ett tag vet att jag har slitit med akne under väldigt lång tid. För att vara mer exakt så har jag haft problem till och från sen jag var 20 år och idag är jag 30. Men, nu känner jag att jag äntligen har fått kontroll på min hy och jag lever idag med, enligt mig, fullkomligt flawless hy. Äntligen! Jag vet att det finns många där ute som sliter med huden och har svårt att få kontroll. Jag menar, kolla bara på mig. Men efter tio års letande efter den hudvård som passar mig och en bra kost som fungerar så vill jag mer än gärna dela med mig till er.
Först och främst vill jag bara påpeka att det som fungerar för mig kanske tyvärr inte fungerar för dig. Vi är alla unika med olika behov så jag rekommenderar dig att gå till en utbildad hudläkare för att få hjälp. Det bästa är att göra en hudanalys och gå efter den för att få bästa möjliga hjälp med dina behov. Men jag vet hur det är att ha hudproblem och allt man vill är att testa vad som fungerar för andra för vem vet, kanske det också fungerar på mig? Ni har säkert hört det förr, men A och O är bra kost. Jag går inte på någon diet, utan jag äter när jag är hungrig och jag äter väldigt varierat. Kött, fisk, fågel, grönsaker, kolhydrater, frukter och det jag tycker är gott och är sugen på. Det viktiga är inte att äta lite, utan att äta rätt! Detta undviker jag i min kost: Socker Alkohol Vetemjöl Mjölkprodukter Dagen då jag uteslöt detta ur min vardagliga kost så var det som att ta ett magiskt piller. Successivt försvann aknen i mitt ansikte och jag kände äntligen att jag fick kontroll över min hy. Socker, gluten och mjölk är inflammatoriskt och kan därför hjälpa till att orsaka akne för en aknebenägen hy. Sen är dessa produkter inte helt bra för kroppen så genom att utesluta dessa i min vardag gjorde även att jag mådde betydligt mycket bättre psykiskt. Så därför skadar det dig ju knappast att ge detta tips en chans.
När det kommer till hudvård så vill jag gärna rekommendera er att prova Exuviance som är en medisinsk hudvård som fungerar på mig och som jag vet fungerar på många av mina vänner. Detta är den grundläggande hudvård jag använder dagligen, ansiktsrens, toner, dagkräm och nattkräm. Men, sen använder jag även några komplimenterande produkter som har gjort under för min hy! Produkter jag använder: Peeling (Bästa peelingen *KLICK* - Billigare peeling *KLICK*) Serum (Bästa serumet på marknaden *KLICK* - Budgetalternativ *KLICK*) Ansiktsmask (Bästa *KLICK* - Billigare alternativ *KLICK*) Olja (Bästa oljan *KLICK* - Budget *KLICK*) Dessa produkter har förmodligen inte hjälpt mig med aknen, men genom att regelbundet peela huden för att få bort döda hudceller och sen bombadera mitt ansikte med serum för att bygga upp på djupet och tillföra oljer för att inte huden ska börja producera talg och sen såklart preppa huden med fukt gör att hela mitt ansikte fått ett helt nytt liv. Jag känner att jag äntligen fått den glöd som jag letat efter. Mina ärr och pigmentförändringar har blivit mindre synliga och rynkor som jag förr kunde skåda har blivit mindre synliga.
Jag hoppas verkligen att jag kan hjälpa er som har problem med eran hy att hitta ett sätt som fungerar för er. Det jag har gjort är absolut ingen quick fix, utan det tar tid för huden att anpassa sig så det bästa man kan göra är att leva på ett sätt som fungerar i längden, både när det kommer till kost, men även med hudvård. Om ni har några frågor så vet ni att det bara är att fråga så svarar jag så gott jag kan. Nu ska jag umgås med mina älskade pojkar. Det är lördag och barnens favoritdag för då får dom lördagsgodis :) Ha en fin dag allihopa, kramar S

Gillar

Kommentarer