Fira sin pappa

Godmorgon,

Jag sitter för tillfället på flygplatsen och fick precis veta att jag ska ut och flyga om en liten stund. Men innan dess har jag hunnit redigera färdigt vloggen från Iconfest, dock tar det lite tid att ladda upp, så förmodligen kommer den inte upp på kanalen fören ikväll. Men då vet ni i alla fall att den kommer snart!

I måndags fyllde ju min älskling år och det var jätteviktigt för Filip att få fira sin pappa. Oskar är inte lika medveten som sin storebror på vad som föresegick, men Filip hade full kontroll på vad man skulle göra när någon fyllde år.
"Mamma, vi måste baka en tårta till pappa" . Det var viktigt för honom att göra allt rätt. Frukost på sängen, ge paket, uppvakta, krama lite extra och inte minst baka en tårta!
Alla skulle hjälpa till och pappa skulle blunda. Han fick inte se fören tårtan var helt klar och vi skulle sätta oss och äta den på balkongen. Grädde, vaniljkräm, jordgubbssylt och massvis av godis skulle vara på tårtan och sen skulle pappa också få fyra ljus att blåsa ut.
M blev jätteglad och strålade av lycka när hans barn sjöng för honom och stolt visade upp sin hemmagjorda tårta. Vilken underbar dag det blev och inte minst sken solen för min underbara man. Inte konstigt så snäll som han varit det senaste året och vilken otroligt fin man och pappa han är. Förtjänar ingenting annat än det absolut bästa!

Gillar

Kommentarer