Firar med familjen

Som vanligt så är det alltid underbart att få komma hem till familjen igen efter att ha varit borta i några dagar.
Barnen har ju börjat på en ny förskola så det var kul att sitta och lyssna på hur deras dagar där har varit. Dom började lugnt första dagen med några timmar tillsammans med M och fick gå in i dom olika rummen och lekte tillsammans med dom andra barnen. Sen åt dom tillsammans. Detta är en privatägd förskola som har mat, vilket dom inte hade på den förra. Att dom får frukost, lunch och mellanmål här är någonting som vi tycker är fantastiskt bra! Efter lunchen hade dom gått hem igår och både Filip och Oskar ville tillbaka idag. Imorgon ska jag få följa med dom för då är jag ledig. Vi kommer att gå hela familjen på morgonen och sen får vi se om vi stannar hela dagen eller om vi går ifrån en liten stund.
När jag kom hem ville vi fira att dom börjat ny förskola genom att gå ut och äta på restaurang. Att börja en ny förskola är en stor, rolig och spännande sak som är viktig att uppmuntra och fira tycker vi. Hittills verkar det som ett bra val att byta och jag hoppas att dom kommer att få ett fint år där tillsammans. För om ett år så är det dags att byta igen och då ska dom börja en förskola i ett annat land än Norge så det kommer att bli ännu mer spännande.

Det är svårt att veta om alla dessa förändringar är bra eller inte, men jag tror och hoppas att det kommer att gå bra och att barnen bara tycker det är kul med omväxling, speciellt när man växlar om till något bättre så borde det ju vara okej?

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Hej Jag tror inte alls det ät dåligt för barn att flytta om barnen är trygga och mår bra, säkert olika från barn till barn, men jag vill berätta min erfarenhet, jag var ju dock äldre men jag har bytt skola många gånger, lågstadiet i två olika skolor och mellanstadiet i tre olika skolor, jag har aldrig haft problem med att vi har flyttat Ofta, men jag och min mamma har alltid haft en bra relation och jag har alltid kännt mig trygg, sen kan det ju bli olyckligt, skolan jag började i årskurs fem blev inte alls bra och jag trivdes inte, så till sexan fick jag byta skola igen och det blev mycket bättre, så alla flyttar har inte varit helt lyckade men kan man bara lösa det så tror jag man går starkare ur det, som sagt vi är olika men jag har inte fått traumatiska upplevelser av att ha flyttat ofta. Tycker det är spännade och häftigt att ni följer era drömmer, visar barnen att livet är föränderligt och att mycket är möjligt. Lycka till på eran spännade resa genom livet Kram till er!!!!!/Maria
Oslofru
,
Så fint att du säger att det inte påverkat dig på något dåligt sätt att flytta. Massor med kramar till dig fina du