Fiska och flyga drone

Godmorgon,

Igår lyckades vi få till en mysig dag trots dåligt väder och att jag inte var helt tipptopp. Mellan skurarna så försökte vi ta oss ut under en stund och göra något påhittigt och när barnen sa att dom hade lust att fiska så nappade vi med en gång! (Haha, hajar ni? Nappar? Hajar? ;))
Om jag får välja vad dom bästa sakerna med vårt nya hem är så kommer definitivt närheten till sjön på en topp tre plats! Det är så skönt att bara kunna gå ner några meter och så sitter man vid kanten till sjön. Bada på sommaren, fiska nu när inte vädret tillåter och sen åka skridskor på vintern. Gerdsken, som sjön heter, är den bästa sjön som finns och jag är så lyckligt lottad som får bo här tillsammans med mina pojkar.

Efter att vi suttit och fiskat en stund utan napp så frågade Filip om dom inte kunde flyga lite med dronen och ni kan ju gissa vad pappa i huset svarade? Finns det något roligare att göra än att hålla på med flygande, radiostyrda leksaker?
När det kom skurar igen så fick vi gå in, men det var mysigt det också. Jag gillar regn på sätt och vis när man är inomhus så länge man inte blir stressad över att man är "instängd" utan snarare omfamna och uppskatta att man får vara tillsammans. Vi spelade spel, pusslade och såg på film och så åt vi självklart lördagsgodis. Perfekt lördag trots regn med andra ord!

Gillar

Kommentarer