Fixa det själv eller få hjälp?

Inlägget innehåller adlinks

Sen jag klippte av mitt hår till en kortare frisyr så har jag märkt att jag går betydligt mycket mer till frisören. Dels för att toppa det, men också för att det växer så fort och min utväxt börjar synas med en gång. Jag vill ju helst känna mig blond, men behålla mina egna rötter, men det som är trist är att varje gång jag klipper det så uppfattas håret som mörkare än vad jag skulle önska. Så nu till min fråga. Tror ni kanske att jag skulle våga mig på att ljusa upp håret hemma själv? Eller måste man lägga ca 2000kr hos frisör var fjärde vecka för att hålla det i skick?
Jag har googlat runt som en dåre och det som jag i så fall måste göra är ju att bleka mitt hår först och sen lägga en toning över för att få det kallt och fint.

Take away color >HÄR< , Color fresch >HÄR< , Blekning Nutrisse >HÄR< , Highlights >HÄR<

Jag har läst mycket bra reviews på Wella Color Fresch som man kan lägga i håret efter att man blekt det för att få en sån där iskall blond färg. Det är precis det jag är ute efter. Frågan är bara om man vågar bleka det själv eller om det blir bäst att gå till frisören med det. Jag tror ju att jag klarar det själv, men jag vet bara inte hur det kommer se ut med utväxten sen om jag färgar hela håret. Vad tror ni? Vågar jag eller borde jag lägga dom där extra kronorna på frisör så jag garanterat får det så som jag vill ha det..?

Gillar

Kommentarer

Annika K
,
Jag hade gått till frisören 😊
Linn
,
Hade gått till frisören. Och ska du bara fixa utväxten så behöver du nog inte lägga så mycket som 2000kr
Linnea
,
Hei. Leste tidligere på bloggen at du har tatt laserbehandlinger hos eraze for akne arr . Er det verdt å teste ?fikk du gode resultater?
Oslofru
,
Det tror jag säkert jag måste här i Norge. Men kan ju pass på att fixa det när jag är och hälsar på i Sverige 😉