Fler barn?

Godmorgon,

Jag får väldigt ofta frågan hur jag får ihop det och ska jag vara ärlig så blir jag alltid lite förvånad varje gång. Får ihop det? Det är väl inget jag måste få ihop? Det är bara så här jag lever. Jag anpassar mig och lever och tillsammans med mina barn formar vi dagarna tillsammans.

Visst är det lite kaos ibland och för det mesta är huset vänt upp och ner, men jag har lärt mig en sak genom åren och det är att inte ta allting så allvarligt. Det behöver inte alltid se så fint ut här hemma, huvudsaken är att barnen har det bra och att vi har det kul tillsammans.

Sen får jag ofta höra kommentarer som "nu räcker det väl?!", "ni ska väl inte ha fler barn?". Först funderar jag över hur man kan ställa en fråga om barn i en så negativ klang. Räcker? Vadå räcker? Väldigt konstigt sätt att fråga på egentligen. Men, för er som undrar så älskar jag livet som mamma och det är mina barn jag lever för. Skulle vi någon gång senare i livet bli lyckligt lottade med ett till mirakel så hade jag inte blivit annat än lycklig, men det är ingenting vi strävar efter om vi säger så.

Idag är det torsdag och det innebär att det endast är en dag kvar på skolan, en dag kvar tills min älskade man kommer hem och en dag kvar till jullovet för hela familjen. Nu har vi två veckor tillsammans där vi bara ska få vara med varandra och det ska bli sååååå mysigt. Tyvärr får man ju inte träffa så mycket folk pga corona, men det gör inte så mycket. Istället får man tänka om och ta vara på tiden man får med närmsta familjen och så får vi vara glada för det.

Jag hoppas att ni alla får en supermysig torsdag och inte stressar allt för mycket inför den kommande julen.

Kram på er!

  • Familjen

Gillar

Kommentarer

Starkgenomlivet
Starkgenomlivet,

Hur många barn har ni?😍 Så mysigt, och ha ett fint jullov🥰

nouw.com/starkgenomlivet
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Vi har tre 🥰 Tack detsamma!
nouw.com/susannajungblom
MissMinnea
MissMinnea,

Usch jag blir så irriterad på folk som frågar såna saker på det där sättet! Själv har jag en mamma som hela tiden säger till mig att "nej nu räcker det för dig, du ska inte ha flera". Inte heller så kul att höra och vi är ju faktiskt sugna på ett till men när ens egen familj håller på så där så smutsar det ner det hela lite tycker jag :-/


Men om ni skulle vilja ha ett till så är det ju upp till er 😊 Massa kramar <3

nouw.com/missminnea
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Eller hur, förstår precis! <3 Kram på dig
nouw.com/susannajungblom