Flyttvlogg: Tömmer huset och shoppar nytt!

Tyvärr så känner sig inte min man helt hundra än, så planerna om att fixa det sista i huset får bli satta på hold en stund till. Vi är i alla fall lediga allihopa och solen skiner här hemma så förhoppningsvis kan vi gå ut en promenad, kanske gå ut och äta lunch och ha det mysigt tillsammans. Det är inte lätt när någon i familjen är sjuk och det sätter verkligen ens förhållande på prov. Men vi är starka och tar oss igenom allt och ser ljust på tiden framöver. Vi hoppas bara för guds skull att vi ska få veta vad det är som är fel och att M ska börja må bättre snart. Det är så synd om honom och jag vill ha tillbaka min starka, friska och krya man..

När jag vaknade imorses fick jag även reda på den hemska nyheten om Tim, aka Avicii.. 28 år gammal.. Finner inga ord, så hemskt. All kärlek. R.I.P
  • YOUTUBE

Gillar

Kommentarer

Pernilla Johansson,
Mycket att stå i när man skall flytta och sedan få i ordning. Det är skillnad boende yta på ert mellanboende, men ett år ganska snabbt. Skönt att Martin har fått komma hem hoppas att han blir bättre snart.
nillaskrypin.se
Oslofru
,
Tack för omtanken <3 Kram på dig!