Folktomt på stranden

Ja det blev som tänkt, en heldag på stranden idag igen och det var, lika som igår, alldeles underbart!
Här där mina föräldrar har hus, i Fuengirola, så är stranden närmare 8km lång. På grund av det känns det aldrig som att det är trångt med folk, utan varje gång vi har varit nere på stranden så har vi känt oss rätt så ensamma och det är riktigt skönt tycker i alla fall jag.

Ska jag vara helt ärlig så brukar jag alltid hitta någonting att klaga på när jag är på semester, men här där mina föräldrar har köpt sitt hus känner jag att allting känns perfekt. Jag har ingenting att klaga på. Huset är fantastiskt lyxigt, poolen är perfekt temperatur, stranden är vacker, lång och folktom, havet är lagom varmt, det finns massa goa restauranger längs strandkanten, det finns massvis av grymma butiker och köpcenter i närheten och det är rent, fräscht och vackert vart man än vänder sig.
Vi hade med oss lite spadar och hinkar så att barnen kunde bygga sandslott och vi hjälpte till och sprang fram och tillbaka till havet för att hämta sand i en liten kanna. Det känns så lätt nu när barnen är lite större och man kan umgås och prata med dom ordentligt. Dom är förstående och lyssnar, samtidigt som dom ibland utmanar.

En fras som jag dock inte tycker om att höra är när barnen är lite trotsiga och någon säger "Ja, och snart kommer en till, hur ska det gå?". Varför säger man egentligen så? Det är ju inte precis som att jag kan ångra bebisen i magen eller vad är meningen med en sån kommentar? När någon säger så blir jag i alla fall tokig för man får ju heller aldrig höra en liknande fras när barnen är goa, glada och söta. Och oavsett vad så vet jag att våran nästa familjemedlem endast kommer att tillföra mer kärlek till familjen, oavsett hur mina större pojkar beter sig.

 

Gillar

Kommentarer

fanny s
,
Jag blir också tokig på sådana kommentarer! Barn är barn och de är jobbiga ibland, oavsett hur många barn man har. Som du skriver, varför säger man inte "och snart kommer en till, vad underbart!" när barnen är snälla och goa?
susannajungblom
,
Exakt.. <3