Förälskad föralltid

Godmorgon,

Eller, denna morgonen kanske inte är så god som man kunde tänka sig. Som ni vet så är jag ju hemma med sjuka barn och nu har även min man åkt på något knasigt. Ingen förkylning utan smärtor i svanskotan sånna smärtor att han svimmade imorse och fick ropa på hjälp. Så idag får jag ta hand om alla mina tre pojkar och förmodligen blir det en vända till sjukhuset också. Han var på akuten igår och fick hjälp så långt dom kunde, men dom ville att han skulle till hans personliga läkare idag för att fortsätta utreda vad det kan vara. Stackars min älskade man. Han klagar aldrig, men när han väl gör det så brukar det tyvärr vara väldigt allvarligt, så jag är orolig över vad det kan vara för fel..
Vi har ofta väldigt mycket pågående i våra liv och det har varit någonting konstant sen vi träffades för lite mer än 6 år sedan. Ni som har följt oss här i bloggen vet hur fort allting har gått och att vi sällan står still på samma ställe utan att ha något nytt spännande att berätta. Vi är så lika jag och min man och jag är minst lika förälskad i honom nu som jag var första gången jag såg honom och föll pladask.

Det är stunder som dessa när han inte är helt frisk eller har ont som min hjärna börjar spinna ur kontroll och jag blir så orolig över honom och rädd över att något hemskt ska hända. I vårt fartfyllda liv så är det inte alltid lätt att stanna upp, ta ett steg tillbaka och se hur fint man faktiskt ha det. Det är väldigt lätt att ta allt det fina man har för givet och man glömmer liksom av att uppskatta dom fina dagarna man har tillsammans.

"Man vet inte vad man har förrän man inte har det längre.." är ett uttryck som är så on point! För det är nu när alla mina pojkar är sjuka som jag inser hur sjukt bra vi faktiskt har det tillsammans när alla är friska och krya. Det viktigaste är inte alla dessa materiella ting, stort hus, pool, fina jobb och dyra klockor. Det viktigaste är att alla mår bra och jag är tacksam över att vi för det mesta är friska och har det bra för det mesta.

Nu väntar vi på att läkaren ska öppna så att M får en remiss till röntgen så får vi se hur det går. Mitt hjärta, mitt allt, jag ber och hoppas att allt är bra med honom. Älskling, jag älskar dig

Gillar

Kommentarer