Förändring med hårextensions

Hej på er! Under en längre period har jag tänkt att det hade varit kul med en förändring, eller rättare sagt en hår-förändring. Nu har jag haft kort hår i två år och jag har trivts jättebra i längden och även färgen som jag haft, men samtidigt kan jag sakna tiden från innan jag klippte mig och kan känna att jag saknar mitt långa, fylliga hår som jag hade då..
Tyvärr så finns det ju inga mirakelprodukter som kan få mitt eget hår att växa i superfart, så därför får jag ta till lite andra metoder för att förverkliga mina drömmar om ett längre och tjockare hår. Jag har haft extensions tidigare som är fastlimmade och det har varit jättefint i början, men tyvärr så har jag blivit missnöjd efter några veckor då jag upplevt att det trasslar och är svårt att ta hand om. Så istället tänkte jag att jag skulle prova löshårsclips från Pozehair. Lörhårsclips är alltså hårremsor med fastsydda klämmor på som man kan fästa i sitt eget hår. Dessa kan man ta i och ur som man själv vill, vilket passar mig perfekt då jag kan ta ur löshåret på kvällarna och kamma ur mitt egna hår. Det är en enorm fördel som förebygger trassel och gör det lättare att underhålla och sköta om. Plus att det inte skadar mitt egna hår vilket är ett plus nu som jag vill att håret ska växa. Det finns många typer av löshår på marknaden, men om man vill att det ska se äkta och snyggt ut så är det viktigt att satsa på bra kvalitét och därför har jag tänkt köpa mitt hår från Pozehair. Hos dom kan man vara säker på att man får det hår man önskar. Hos Pozehair har olika prisklasser och kvalitéer på sina hår men det jag tycker verkar absolut bäst är Poze Premium Quality – Detta håret är finare och härstammar från södra Europa, vilket passar utmärkt till skandinaviskt hår.
På bilden ovan kan ni se mitt hår hur det såg ut innan jag klippte av mig det i 2017 och visst var det tjockt och fint? Tack och lov för löshår som gör det möjligt för mig att ha samma längd på håret igen tills mitt eget hår växt ut. Sist men inte minst tänkte jag att jag skulle berätta för er att det såklart finns andra möjligheter att fästa sina hårextensions i håret på så bara för att clips passar mig så kanske det inte är lösningen för alla. Pozehair har även hår med keratinfästen, tejp, trens och microringar, så möjligheterna är många och man får helt enkelt prova sig fram själv för att komma fram till vad som passar bäst för var och en.

Gillar

Kommentarer