Förgyller dagarna

Hej på er,

Jag kom precis hem till min mamma och så började vi prata om bloggen och så kom jag på att jag inte varit inne här och skrivit på en stund. Det är så mycket annat som händer nu som jag vill ha fokus på, framför allt tid för familjen och vårat välmående. Det som händer i världen hör inte till det vanliga och det skrämmer mig en hel del om jag ska vara ärlig. Planer som vi tidigare hade och som vi sett fram emot har blivit inställda och istället får vi tänka om. Dagarna blir rätt så långa, men vi försöker göra det bästa av situationen och lev så normalt som vi kan.

Här i Alingsås känns det inte som att vi är så påverkade då folk verkar bete sig som vanligt. Man möter folk på stan, i butiken, restauranger och caféer är fulla, skolorna har öppna osv. Vi försöker att hålla oss någorlunda för oss själva och är mycket ute.

Nu är det i alla fall torsdag så imorgon får jag hem min älskade man igen! Han är så saknad nu på veckodagarna.. Men som tur är så har jag ju mina tre andra älsklingar att hänga med som förgyller dagarna!
Adam är förresten väldigt rolig att umgås med för nu har han växt till sig och börjat forma sin personlighet. Han är mer vaken och väldigt charmig. Han är alltid glad och älskar uppmärksamhet, precis som resten av oss i familjen!
Imorgon ska vi till BVC på fyramånaderskontroll så det ska bli kul att se om han har börjat följa sin kurva igen efter den lilla dippen han hade i vikten. Sen tänkte jag även höra med barnmorskan om det är dags med lite små smakprover snart också. Hur har ni gjort med era bebisar? När har ni börjat med smakprover och vad har ni gett dom?
Det är varmt ute idag och solen skiner som aldrig förr så jag ska alldeles strax gå ut med mamma och barnen på en promenad. Sen ska jag testa ett nytt recept på rawbollar när vi kommer hem med morot och kardemumma. Eftersom jag försöker leva lite hälsosamt, men fortfarande är enormt sötsugen så är det gott att ha lite goda bollar hemma som man kan mumsa på när man blir sugen. Kan sjävklart dela med mig av receptet här i bloggen om dom blir goda och ni vill testa?

Ha det toppen nu så hörs vi snart igen!

 

 

Gillar

Kommentarer