Förlåt

Hej på er!

Nu får jag nästan be om förlåtelse för min frånvaro här inne. Det är bara så sjuuuukt mycket som händer i mitt liv just nu så jag har helt enkelt inte tid. Instagram ska uppdateras, massa nya idéer och fix till Youtube tar upp tid, samt såklart skola och allt som ska göras där. Sen ska man hinna med träning, alla hemmasysslor, ta hand om barnen och ni vet, sköta livet i sin helhet. Så bloggen har blivit rätt så nedprioriterad och det ber jag om ursäkt för. Men, nu är jag tillbaka så hej på er! Hur mår ni?

Jag och Adam har varit en sväng hos tandläkaren idag. Är det inte lite konstigt att man går till tandläkaren när dom är så här små? Jag vet att jag inte gjorde det med Filip och Oskar när dom var ett år, men då bodde vi i Norge så dom kanske har andra upplägg där. Oavsett vad så gick det bra!

Det känns väldigt skönt med fredag idag. M kommer hem och barnen har önskat att vi ska fira med korv med bröd och ha kalas för att fira att pappa kommer hem. Hihi, gullungar. Är det inte lite roligt att dom helst av allt vill ha korv med bröd när dom vill lyxa till det?

Så ja, idag blir det en bra dag och helgen får vi hoppas blir härlig och lång.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Haha lite kul vad som är lyx för barn 😄 Hoppas ni får en fin helg!

nouw.com/notsoquiet
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Hihi eller hur 🥰
nouw.com/susannajungblom
Hilma
Hilma,

Förstår att det blir mycket med allt <3 hoppas du får en fin helg, kram!

nouw.com/hilma
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Tack detsamma 🥰
nouw.com/susannajungblom
StarOfUsA
StarOfUsA,

Gosig tröja du såg ut att ha 😍😍

nouw.com/starofusa
SusannaJungblom
SusannaJungblom,