Förskoledags och inställd resa

Godmorgon,

Imorse gjorde vi oss klara för förskola jag och Oskar. Filip är ju sjuk fortfarande och ska vara hemma med mig och Adam, men när jag frågade om Oskar ville en stund till förskolan och leka med sina kompisar så ropade han glatt "Jaaaa!"
Det är så himla kul att pojkarna trivs så bra på förskolan/skolan och att dom faktiskt vill gå dit en stund på dagarna. Speciellt nu när Filip är sjuk så är det ju inte så roligt för Oskar att bara sitta instängd och vila med oss, så därför var det ju toppen att han ville till förskolan. Dom skulle dessutom till Voltflip idag som är en trampolinpark och det är klart att han inte ville missa!

Annars händer det inte så ,mycket för våran del idag. Natten med Adam var rätt så tuff då han vaknade 1-2 gånger varje timma.. Han verkade inte helt bekväm och ville ligga tätt intill under natten. Inget mig emot då jag bara tycker det är mysigt, men det blir ju inte så mycket sömn tyvärr.. Så idag passar det oss att ta det lugnt med Filip på förmiddagen och sen går vi och hämtar mellanbrorsan vid lunch.
Sista veckan nu innan jul, 5 dagar själv med barnen innan 2 veckors julledighet med M, det fixar jag! ;)

Vi hade ju förresten bokat en resa till Spanien nu i jul, men vi insåg rätt så snabbt efter att Adam kom att vi var lite väl optimistiska till att resa med en så liten bebis. Det känns inte helt rätt och vi är helt enkelt inte bekväma med att resa så vi får avboka den och så får vi se om vi kommer iväg senare till våren istället. Filip och Oskar tyckte det var tråkigt, men när vi berättade att det ändå var kallt i havet och poolen så det förmodligen ändå inte gick att bada så tyckte dom att det var okej att flytta fram resan lite grann.

Det har hänt så mycket sen Adam kom till världen och vi känner väl inte att vi riktigt har hunnit att landa. Att bara få vara tillsammans med familjen, utan sjukdomar eller vändor till sjukhuset hade varit skönt. Att bara få vara hemma, ta det lugnt, återhämta sig och umgås tillsammans, det önskar vi oss i jul.

Gillar

Kommentarer

Christel
,
Vilken söt liten kille och vilka vakna fina ögon han har / Kram
Amanda
,
Det är nog snart, tänker på mässling osv. Och så får ni säkert skönare väder då! ☺️ Tänk bara på att man måste kunna se att det är han på passet, det gäller ju i 3 år men man måste kunna se att det är samma person annars kan de neka en tänker små bebisar ändrar sig ju väldigt fort...och vet att du skrev att du gjort passet redan. Fick veta det när jag gjorde pass till vår lilla, nu reser vi om en månad så hoppas hon inte ändras för mkt
Nathalie
,
Tänkte bara säga att du behöver nog inte vara jätteorolig vad de gäller passen. Vi har åkt med båda våra flickor när de var två år gamla å passen gjorde vid 2 månaders ålder. Jag har fått höra det i efterhand nu att rekommendationerna är sånna. Men har själv aldrig blivit ifrågasatt när vi åkt utomlands.
susannajungblom
,
När jag tror också det är lugnt men vill ändå vara på den säkra sidan ☺️