Första dagen i Alingsås

Godmorgon,

Shit alltså, jag råkade seriöst somna igår efter att jag lagt upp vloggen. Jag skulle ju kolla igenom bilderna och somnade med datorn i knät vid åttatiden. Vaknade dock sen vid 01 och gick upp för att borsta tänderna och ta av mig kläderna för att lägga mig på nytt. Var inte så superlätt att somna om då, men det var i alla fall skönare att få lägga sig på riktigt och ordentligt under täcket. I alla fall. Nu till det jag lovat en bra stund. Låt mig ta er tillbaka till vår första dag i Alingsås och vår lilla minisemester.
Som alltid när i är och hälsar på mina föräldrar så älskar vi att vara utomhus och denna gången var det ju fantastiskt härligt väder och då var det svårt att motstå en liten promenix med dom små.

Att gå på promenad är inte så skoj för barnen däremot så självklart så gick vi till den roligaste lekplatsen i landet, nämligen Nolhaga lekplats.
Oskars största glädje i livet är nog att få gunga. Han skrattar seriöst högt från att han sätter sig i gungan till att han kommer av den efter väääääldigt, väldigt länge. Hade han själv fått bestämma hade han nog gungat för alltid och aldrig någonsin slutat!
Jag älskar att umgås med mina barn och det ger mig så mycket lycka i kroppen att få se dom springa runt och vara glada på lekplatsen. Visst kanske det inte är så kul att alltid leka på samma nivå, men att bara få sitta och se dom fyller mig med så mycket kärlek. Mina barn är verkligen mitt liv..
Filip däremot vill helst leka och springa omkring. Åka rutschbana och klättra omkring och utforska är roligare än att gunga tycker han.
Efter att vi lekt av oss och gått på långpromenad i stan så gick vi hem till mina föräldrar igen. Men att vara inomhus var inte aktuellt, för varför vara det när man kan fortsätta leka på mormor och morfars gigantiska takterass?
Dagen hos mina föräldrar var underbart mysig som alltid, men tyvärr skulle vi inte stanna där länge för vi skulle nämligen vidare till Göteborg för att bo på hotell och umgås med mina vänner på fredagen.

Men mer om det tar vi sen, för nu måste jag sminka mig och klä på mig uniform. Idag väntas en lång arbetsdag igen och nästa gång jag tittar in är jag i Bodø. Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? ;)

Gillar

Kommentarer

Gourmettjejen,
Vilken mysig dag !
www.nouw.com/gourmettjejen
Oslofru
,
Ja det var det verkligen 😊