Första dagen och sista badet

Huuuuur stolt får man lov att vara över sina barn egentligen? Jag är stoltare än stoltast över hur pojkarna har skött sig idag och hur bra det har gått för båda två idag.

Jag har varit med Oskar hela dagen från 09-14 och måste säga att jag känner mig trygg i att lämna honom på förskolan under dagarna. Pedagogerna som jobbar där är supergulliga, positiva och lättsamma och barnen är söta och snälla också, så här kommer min lilla älskling att trivas! Imorgon ska vi prova på att jag är med första timmarna och sen ska jag prova att gå iväg en liten sväng, vilket jag inte tror kommer att vara några problem alls.

Filip mötte vi upp på skolgården tillsammans med M som hoppade på kryckor klockan 14.00 då det var skolstart för dom större barnen. Dom hade samling och så fick vi information om morgondagen då skolan startar på riktigt. Det blir spännande!

Efter att förskole/skoldagen var över så tänkte vi att det kunde vara kul att bada (förmodligen) en sista gång i Gerdsken innan hösten kommer på riktigt. Det har nämligen varit lite kallt i luften idag och så som det ser ut på vädret framöver så ska det regna och bli kallt. Så vi gick hem, bytte om till badkläder och gick ner till sjön för att hoppa i.
Det var helt okej temperatur i vattnet men jag tror faktiskt att det var sista gången vi kommer att bada för i år. Om det inte kommer in något magiskt högtryck och värmer upp sjön vill säga.

Efter badet åkte vi och köpte pizza och sen hade M lovat pojkarna en chokladkaka till efterrätt, så vi har verkligen gottat oss och firat denna första skoldagen till max!

Nu sover pojkarna så sött och jag har äntligen fått sätta mig i soffan och pusta ut. Det har varit en lååååång dag för gravida lilla mig. Magen är tung och det känns i benen och mellan benen om man säger så. Hehe. Om jag har tur så kanske jag får min älskade man att massera mina fötter för det står det i gravidappen nu, att partnern kan massera mammans fötter pga svullnad. Hihi. Jag ska låta honom läsa graviduppdateringen och se om han tar åt sig råden som står där ;)

Godkväll <3

Gillar

Kommentarer