Första klassens knivar

Sponsrat inlägg

Som jag berättade i en av våra senaste vloggar så ska vi ju köpa allt nytt till den nya lägenheten som vi ska flytta till. Inte bara möblerna ska förnyas utan även mycket av köksredskapen också. En sak som både jag och min man tycker är viktigt när det kommer till det vi inreder vårat hem med så är det kvalitet och lyx. I köket fokuserar vi därför på att dekorera med en rejäl köksbänk, fina fliser, elegant servis och första klassens köksknivar.
Köksknivar är extremt viktigt för oss, inte bara för utseendets skull, utan såklart även för att det ska underlätta matlagningen om kniven glider igenom istället för att man ska behöva anstränga sig när man ska skära. Hos Knifeo så satsar dom framför allt på Japanska knivar och det är just precis det vi har tänkt att köpa till vårt nya hem. Vi har i dagsläget Globalknivar som vi tycker extremt mycket om, men vi skulle även vilja ha andra kvalitetsknivar i en annan stil så att man kan variera beroende på vad man lagar. Tex hade det varit kul att ha knivar från det fantastiska märket Miyabi när man lagar sushi eller ska filea fisk tex.
Eftersom vi kommer att ha öppen kökslösning i vår nya lägenhet så kommer man ta del av matlagningen även som gäst och därför är det kul att kunna gå all in om man kör på ett specifikt tema.
Knifeo har inte bara exklusiva knivar på sin hemsida, utan dom har även ett brett sortiment av saxar, slipar, knivväskor och även jättefina skärbrädor av hög kvalitét. Så om ni är ute efter lite bättre knivar och exklusivare stuk på tillbehören hemma i ert kök så tycker jag absolut att ni ska ta en kik på Knifeos sortiment! Nu ska vi lägga barnen, blev lite senare än tänkt idag, men dom satt och åt kvällsmat så länge och jag och min kära man var fokuserade på annat så klockan tickade på fortare än vad vi trodde att den skulle göra. Så kan det gå ibland. Hoppas ni får en fin kväll, kramar S

Gillar

Kommentarer