Fotobok i julklapp

Sponsrat inlägg

Hej på er alla goa och glada! Det har snöat här hemma hos oss vilket har gjort att jag börjat få lite julfeeling. Jag har börjat leta fram julpyntet som vi ska ställa fram här hemma och letat upp alla vinterkläder till både mig, min man och till barnen. Det är ju redan mitten på November och rätt som det är så står jultomten utanför dörren och vill komma in och då är det bäst att man har alla julklapparna inhandlade.
Eftersom julen närma sig med stormsteg så har jag börjat fundera på vad som är den bästa presenten man kan ge till sina nära och kära. En julklapp som alltid är väldigt uppskattad i min familj är de presenter som man lagt lite tanke och kärlek i. Något man jobbat för eller satt ihop själv som till exempel en fotobok.

Bilden är lånad från Smartphoto.se

Varför inte gå igenom året som var och plocka ut dom bästa bilderna och göra en fotobok av det? Att kunna spara dom finaste minnena under året och sätta ihop till en bok skulle säkert uppskattas av både vänner, föräldrar, mor- och farföräldrar och många fler. Har du varit på en resa med någon kan man plocka ut dom finaste bilderna där ifrån eller varför inte göra en vänskapsbok med bilder på din bästa vän? Smartphoto är en av dom ledande fotoproducenterna på internet i Europa och där man kan skapa sina egna unika presenter med sina egna foton på. Kalendrar, fotoböcker, foton, förstoringar, dekorationer och mycket, mycket mer finns att skapa hos Smartphoto.se.    

Gillar

Kommentarer