Fotografier

Hej på er,

Jag är väl medveten om hur aktiviteten har varit här på bloggen i det sista och det beror helt enkelt på att jag inte har mått så bra. Jag har inte fotograferat på en bra stund heller vilket ger mig mindre idéer att skriva om då jag inte har några foton. Nu däremot har jag med kameran till Sverige och har redan tagit massor av fina bilder. Och jag hoppas att jag dessutom kommer att må lite bättre framöver så att jag orkar med bloggen.

Vlogga däremot tar jag en liten paus ifrån tills jag fått mer ork och inspiration.
Under dom senaste åren har kameran nästan varit en permanent del av mig och jag är alltid där och fotograferar det ena och det andra. Speciellt tycker jag att det är extra kul att ta bilder på mina barn då det är så kul att få se hur dom förändras och växer upp. Det är häftigt

Jag tror att det är både för och nackdelar med att fotografering och publicering av bilder har blivit så vanligt nu för tiden. Det är ju jättekul att man kan föreviga minnen för alltid, samtidigt som det kanske är lite väl mycket bilder som publiceras. Som ni kanske förstår så är jag mer för än emot att fota och när det kommer till barnen så kommer jag att visa upp dom tills dom själva säger stop.

Om en liten stund ska vi till min mormor och se på hennes nya lägenhet och fika. Det blir mysigt.

Vi hörs lite senare igen. Kramar S

Gillar

Kommentarer