Från mobilen

Godmorgon,

Jag satt och kolla igenom min mobil imorse och insåg att jag har så himla många bilder som inte är "tillräckligt bra" för Instagram, men som jag samtidigt inte vill glömma bort. Så varför inte publicera dom här i bloggen?

Så vad har hänt det senaste genom min mobil? Jo en kul grej är ju att vi har en ny bil i familjen!

Jag har alltid drömt om att ha en Range Rover och så som det brukar bli när jag drömmer och tänker på något riktigt, riktigt mycket så brukar det faktiskt gå i uppfyllelse och nu är den här! Coolt va?

Sen har jag oändligt med bilder från våra morgondopp. Hela sommaren, oavsett väder, har vi tagit ett morgondopp. Det är det bästa med sommarhalvåret att sjön utanför oss är så pass varm att det är skönt att starta dagarna med ett dopp.

Sen har jag relativt många bilder på maten jag äter. Jag vet inte riktigt varför jag tar bild på det för jag kan ju inte direkt påstå att mina middagar ser så himla fanzy ut. Men gott är det!

Som ni kan se äter jag inte direkt några kolhydrater i min kost, utan det är mycket protein och så mycket grönsaker som jag bara orkar äta. Jag älskar framförallt broccoli och om ni vill ha ett tips på vad man kan göra för att broccolin ska smaka ännu godare så kan ni hacka (eller mixa) den råa broccolin i små, små bitar och så steka dom i lite olja, salt och peppar. Sjukt gott faktiskt!


Sen är vi ganska duktiga på att hålla igång badandet under resten av dagarna också, så om man ser över bilderna på min mobil så skulle jag tippa på att jag har ungefär 60% bilder på när vi badar.

Vad består bilderna mest av på era mobiler? Träningsbilder? Bilder på barnen, eller kanske flest selfies?

Förut fotade jag nästan bara med min kamera och lät mobilen användas till att surfa, ringa och smsa, men på senaste tiden har det blivit så mycket smidigare att lämna kameran hemma och hellre ta bilder med mobilen. Jag har Iphone X, men ska absolut investera i den nya Iphone när den släpps senare i höst.

Nu ska vi ner och bada och sen ska jag göra iordning pojkarna till förskola och fritids.

Ha en härlig dag så hörs vi sen så kommer det ett recept på nyttiga rawfoodbollar. Kram så länge!

  • Familjen

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Så roligt med ny bil!!
nouw.com/amandassofi
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Visst är det 🥳
nouw.com/susannajungblom
JenniferQ
JenniferQ,
Hur snygg bil!!
Och jätte fina bilder! 😊😊😊
Har du märkt någon skillnad när du knappt äter kolhydrater??? 😊
nouw.com/jenniferq
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Eller hur, ÄLSKAR den 🥳
nouw.com/susannajungblom
Hilma
Hilma,
Jättemånga härliga bilder ju! Kul att du la upp dom här 🤗💕
nouw.com/hilma
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Å så gullig du är, kul att du tycker det 🥰
nouw.com/susannajungblom
feliciatingberg
feliciatingberg,
Men wow vilken bil! Har alltid tyckt att Range Rover är en så snygg bil, att ha en egen i svart hade ju varit en dröm 😊<3
nouw.com/feliciatingberg
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Visst är den snygg! Min dröm var en vit 🥰
nouw.com/susannajungblom