Fredagsmys

Utvecklingssamtalet idag gick hur bra som helst och jag satt och log under hela mötet eftersom jag fick höra så himla mycket fint om min son. Han är en modig kille som vågar prata inför grupp, tycker om att lära sig nya saker och vill helst av allt få nya kompisar att leka med. Jag känner mig stolt och en aning lättad efter dagens samtal då det är betryggande att veta att han har fina lärare som hjälper honom att utvecklas, samt snälla barn som han kommer lära känna och förhoppningsvis bli kompis med framöver.

Eftersom vi har flyttat hit och allt och alla är nya för Filip så är det en liten process i starten där han måste få lära känna miljön och alla nya kompisar. Men det är okej, det kan ta lite tid, men huvudsaken är att han känner sig trygg och är öppen, vilket läraren tyckte att Filip var.
Efter mötet så gick vi och hämtade lillebror på förskolan och sen gick vi till Sjöö och åt lunch. Filip åt som vanligt musslor och vi andra provade på dagens som var supergod. Det hela avslutades med glass och sen gick vi upp hem till oss och lekte med lego.

På kvällen har vi haft fredagsmys vilket innebär att vi ser på en film som pojkarna får välja och så äter vi chips. Höjdpunkten på veckan och något vi alla ser fram emot under vardagarna.

Nu har Oskar precis lagt sig och Filip och M sitter och bygger med en ny legosats som Filip fått av oss för att han är så duktig. Ibland måste man ju få skämma bort sina barn och nu tyckte vi att det var på tiden att ge våran stora kille en liten premie för att han skött sig så väl i det sista. Vi har ett system med stjärnor och när han fått X antal stjärnor för bra saker han gjort så får han en liten present. Så den sitter han med pappa och leker med nu och jag passar på att titta in här för att önska er en riktigt fin fredag och start på denna härliga helg.
  • Filip

Gillar

Kommentarer