Fredagsmys

Hej på er,

Jag gick precis in på min blogg och såg att jag inte skrivit mitt dagliga morgoninlägg som jag alltid gör. Konstigt, men ändå inte då jag hade det rätt så stressigt imorses när jag skulle göra mig iordning till jobbet.

Sen slutade jag relativt sent på eftermiddagen så när jag kom hem ville jag ut och leka med barnen innan dom skulle sova.
Det är ju sånt där perfekt höstväder just nu och då är det så himla härligt att vara ute. Det är sådär krispigt, fräscht och skönt. Pojkarna sprang runt och lekte på lekplatsen och jag och M försökte hänga på. Dom har rätt så mycket energi dom små liven, trots att dom varit en hel dag på förskolan och lekt.

Det bästa som finns är att träffa pojkarna efter att ha varit ifrån dom på dagen eftersom man får höra vad dom gjort under dom timmarna som vi varit borta från varandra. Dom berättar glatt och engagerat och jag blir så glad över att förstå att dom har det så bra på den förskolan som dom går på nu. Det känns tryggt att veta att dom har det så bra eftersom det är där dom spenderar mest tid under vardagarna.
Nu har dom precis somnat och vi ska ställa fram lite tapas och sitta och prata och mysa bara jag och min älskling. En liten datenight här hemma, så himla mysigt!

Hoppas ni får en fin fredagskväll och helg, vi hörs imorgon igen, kramar S

Gillar

Kommentarer