Friluftsliv

Godmorgon,

Igår hade vi en heldag utomhus i det underbara vädret.
Jag och min mamma började dagen med en långpromenad när Adam skulle sova sin förmiddagslur. På vägen kunde man se påskliljor och snödroppar blomstra och även fast det var väldigt kallt så kändes det som att våren var på väg. Det var så skönt ute så vi planerade under promenixen att vi skulle tvinga med oss pojkarna ut på lite friluftsliv när vi kom hem.
Vi klädde oss varmt och packade med oss lite korv med bröd, fika och kaffe och så gick vi till Mjörn för att grilla till lunch. Det är så enkelt, men samtidigt så himla smarrigt. Det är inte mycket som slår en grillad korv på öppen eld vill jag lova! ;)
Det var iskallt, men väldigt härligt att vara ute och umgås. Eftersom folk är så rädda för att vistas tillsammans så har vi också blivit lite skeptiska. Att gå och fika, äta på restaurang eller gå i butiker på stan är någonting som känns bäst att undvika. Men att vara ute i friska luften känns som den bästa möjliga aktiviteten för tillfället.

Jag vägrar att stänga in oss och vara rädd så länge som vi är friska och krya. Skulle vi visa minsta symptom eller känna oss hängiga på något sätt så stannar vi inne. Men så länge man mår bra så ser jag inte anledningen till att skapa panik. vi måste försöka leva som vanligt och sluta vara så rädda. Vi kommer klara oss och ta oss igenom det här. Den inställningen måste vi ha för att inte tappa det totalt...!

Gillar

Kommentarer