Frisk luft

Då har jag precis varit och lämnat barnen på förskolan och ska strax åka iväg till butiken och handla lite grejer som M ville att jag skulle ta med mig till sjukhuset. Tyvärr har vi inte fått veta mer vad det kan vara för fel och väntar fortfarande på att han ska få göra en MR.. tredje dagen vi väntar nu. Jag kan ju lugnt påstå att jag börjar bli j*vligt frustrerad över all denna väntan. Nu vet dom ju vad som ska till för att ta reda på problemet, men så ska det ta sån jäkla tid att få utföra en MR... Grr.. Känner att jag blir galen av denna väntan och jag har ont i hela kroppen på grund av att jag vet att min man ligger där på sjukhuset och lider av smärtor.
Bilderna ovan är från när vi var i Slottsparken i Göteborg. Tänkte att dom passade någorlunda bra in i detta inlägget då jag tog en promenad med barnen ner till förskolan. Jag behövde lite frisk luft innan jag sätter mig i stolen jämte min man på sjukhuset idag...

Gillar

Kommentarer

Gunilla
,
Ja det är märkligt att de inte kan göra en akut MR när han har så ont!! Har han haft problem förut? Ja håller tummarna att han får göra Us snart!!
Pernilla Johansson,
Inte skall man behöva vänta så länge på en MR när man ligger inne. Borde bli akut tycker jag. Jag hoppas att han får en tid snart.
nillaskrypin.se
Oslofru
,
Det är akut, men är fler som är före i kön.. Nu har han dock fått göra en! <3
Oslofru
,
Jo, vi tyckte 3 dygn var lite väl länge att vänta.. Men nu har han äntligen fått göra en MR <3
Pernilla Johansson,
Gott att han har fått gjort den.
nillaskrypin.se