Friska och krya

Godmorgon,

Nu hörni är ALLA friska i hela familjen! Tjohooo, vi får bara hoppas att det håller i sig nu och att ingen av oss åker på någon skit igen.
Barnen får gå på förskolan idag och jag har en miljon saker som måste fixas. Det är ju inte länge kvar nu tills vi flyttar som ni vet och det finns mer att göra innan dess än vad man kan tro. Så idag blir det fixardag för min del!
Såg nu att jag inte fick publicerat detta inlägget imorses när jag hade tänkt eftersom det blev lite bråttom när jag insåg att barnen skulle på tur idag. Att dom går på tur innebär att dom ska ha liten picknick packad i varsin väska, plus att jag var tvungen att lämna dom en viss tid. Efter det såg jag att det gick ett "strama upp" pass på mitt gym vilket jag ville gå på då det är ett litet lättare pass som kan vara bra att gå på om det var länge sen man tränade sist. Sen när jag kom hem så var jag i kontakt med kommunen och sen skulle jag iväg på en behandling. Så det har helt enkelt gått i ett sen jag vaknade imorse och än är inte dagen slut!

 

Gillar

Kommentarer