Fruktansvärt dåligt...

Jag känner mig så fruktansvärt dålig just nu. Det är lite svårt att förklara eftersom det är lite annorlunda att jobba som flygvärdinna uppe i luften än vad det är att ha ett "vanligt jobb" nere på marken. Men. Så här är det. Jag har varit förkyld väldigt länge nu känns det som, men absolut inget allvarligt utan bara tät i näsan och lite hostig. Ingen feber, inget allvarligt alls. Men.. Att jobba uppe i luften med tät näsa är något som kan gå riktigt, riktigt illa och det kan till och med bli så allvarligt att man spräcker trumhinnan. Så imorses när jag kände att jag var helt tät i näsan så blev jag extremt kluven och övervägde fram och tillbaka om jag skulle gå till jobbet eller inte. Jag mådde ju bra, men jag var tät i näsan. Det var fruktansvärt jobbigt och jag velade in i det sista och tänkte "Äh, jag får prova, det värsta som kan hända är att jag får ont och måste gå av men då har jag i alla fall försökt.."

Så jag packade väskan, gjorde mig i ordning och satte på mig uniformen. Satte mig i bilen och körde iväg. Kände på vägen att det inte var helt rätt och funderade starkt på att vända och köra hem. Jag blev tätare och tätare i nästan och kände att det var väldigt dumt av mig att försöka jobba när jag vet att jag inte borde. Men jag åkte till flygplatsen, parkerade bilen, tog nässpray och gick mot jobbet. Jag stoppade upp på vägen flera gånger och övervägde om jag tagit rätt eller fel beslut. Jag kom fram till jobbet och bestämde mig för att göra mitt bästa och prova på att flyga, men blev stoppad av min chef som sa till mig att gå hem. Att flyga med tät näsa är något som man borde undvika och tyvärr är det så i denna branschen att man inte kan gå på jobb när man "bara" är förkyld. Så snopet med svansen mellan benen fick jag ta mitt pick och pack och åka hem igen,.

Väl hemma känner jag att jag tog rätt beslut, kanske lite för sent, men det var åtminstone rätt. För nu känner jag hur febern börjar smyga sig på och jag känner mig tung i kroppen. Lustigt det där hur man försöker pressa och pusha sig själv in i det yttersta för att prestera på topp och göra sitt bästa. Dock höll det inte denna gången och nu sitter jag här med en stor kopp te och tycker synd om mig själv.
Hoppas att jag blir bättre tills imorgon för jag längtar verkligen efter att få komma ut och jobba igen.. :/

Gillar

Kommentarer

Maria 7barns mamma
,
Kry . Hoppas du snart blir bättre.. bättre att vila 1 dag för mycket än för lite...