Fynda barnens höst/vinter garderob!

Inlägget innehåller Adlinks

Efter att vi kom hem från semestern så har det blivit svinkallt och nästan kommit som en chock för oss när dom sa på förskolan att barnen måste ha ull, overaller, mössor och vantar. Vi som fortfarande var inne i lite halvt sommarmodus tyckte det kändes lite konstigt att vi plötsligt måste klä på oss vinterkläder. Så vart ligger allt då? Vi flyttade ju till denna nya lägenheten i våras så alla vinterkläder ligger ju förmodligen i en flyttlåda någonstans nere i förrådet. Men för att försäkra oss om att vi har tillräckligt med kläder till pojkarna så tänkte vi att vi skulle köpa dubbelt upp av allt. Kan vara smart.
Hela familjen tycker det är rätt så kul att shoppa i butikerna, men eftersom vinterkläder är så jäklans dyrt så brukar jag kolla in Campadre >LÄNK först. För er som missat det så är det en hemsida som har tillbud på lite dyrare och finare kläder och tillbehör. Denna gången lyckades jag fynda låga gummistövlar >LÄNK, mössor, vantar och halsdukar >LÄNK, termobyxor >LÄNK och vinterjackor >LÄNK och skaldress >LÄNK. Allt detta till otroliga priser. Tror seriöst jag sparade några tusen på detta köp och jag fick med mig i princip allt viktigt som man behöver i höst/vinter till sina barn. Perfekt!
Om ni inte är medlemmar hos Campadre >LÄNK än så borde ni bli det NU! Är gratis såklart och för er som älskar shopping är det nästan ett måste att kolla in den sidan innan ni handlar någonting på fullpris för här är det ALLTID rabatt på varorna :) Nu känner vi oss i alla fall klara för vintern och all snö som snart kommer att falla ner. Detta blir våran sista vinter i Norge och det känns faktiskt väldigt kul då vi vet att det är den sista någonsin som vi kommer att bo här. Hihi!

Gillar

Kommentarer

Nat
,
kan ni inte berätta mer om flytten och hur ni tänkt och så?
susannajungblom
,
Hej Nat! Självklart, jag har förstått att det är många som är nyfikna och jag ska försöka övertala min man att göra en video där vi berättar om allt. Han vill helst hålla på det lite till, men jag spricker snart 😉 hihi! Kram på dig <3