Fynda höstjackan

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, I natt har jag haft lite problem med att sova tyvärr. Magen har inte riktigt varit på min sida och att hitta en skön position att ligga stilla och sova i har varit svårt. Jag har vänt och vridit på mig och ingenting har känts bekvämt och vid 05.00 tänkte jag ge upp och gå upp, men så låg jag kvar lite till och som tur är somnade jag om och vaknade när klockan ringde 07.00.
Visst är det underbart med höst? Jag måste säga att jag älskar alla årstider som vårt fina land har att bjuda på. Alla tider har sin charm och det fina med hösten är den krispiga luften, dom färgade, fina löven som faller från träden och att man äntligen kan få klä sig i lite mer kläder. Höstkläderna kan ju vara dom finaste plaggen och att få börja ha jacka på sig som håller en varm, samtidigt som det är lite kallare i luften, det är så mysigt på något vis.
På tal om jackor så är min stora favorit fortfarande min långa, marinblåa kappa, men sen är det ju så himla populärt med fuskpäls också så jag väntar på spänning tills det blir aningen kallare så att jag kan ha på mig min som jag beställde hem för ett tag sen.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

Vad föredrar ni? Långa eller korta jackor? Själv tycker jag att långa känns mer bekvämt, plus att dom fyller en större funktion om jan önskar att det ska värma, medan korta jackor ofta känns lite snyggare och mer uppklätt på något sätt. Vet nog faktiskt inte vad som är bäst egentligen, men när jag tänker efter så har jag mest långa kappor i min garderob. Inga korta direkt, mer än kavajer och en dunjacka och en quiltad jacka från Burberry som är min absoluta favorit!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Hur snygg är inte nr4? Så snygg och vet ni vad? Just nu får ni 30% på alla jackor och överdelar hos Ellos. Så himla bra!
Lilla kulan gör det tyvärr lite svårt för mig att ha jackorna stängda, så därför får jag gå med både tröjor och jakor öppna, men det gör ingenting för än är det inte så isigt kallt att jag fryser och om det skulle bli det så får jag låna jacka av min älskade man för om jag ska vara ärlig så är jag lite för småsnål för att köpa för stora jackor som jag kan stänga pga graviditeten nu när det bara är några veckor kvar som jag kommer att bära på min lilla fina mage.
Idag står det jobb och fix på schemat. Jag har en del grejer som ska hämtas ut på post, saker som ska beställas, ett och annat mail att svara på och lite annat som måste göras. Ingen vila, ingen rast med andra ord, men det är så jag gillar att lägga upp mina dagar med tanke på att tiden går så himla mycket snabbare då! Imorgon är det redan fredag igen och jag får äntligen hem min älskade man. Gissa om jag saknar honom på vardagarna? Men å andra sidan tror jag vi får det desto bättre när vi väl ses sen. Älskar honom så himla mycket! Hoppas ni får en härlig torsdag, puss, puss och kram S

Gillar

Kommentarer