Fynda Louis Vuitton

Inlägget innehåller reklamlänkar

Alltså, ni vet ju att jag är en sucker för Louis Vuitton och köper nya väskor lite då och då. Men för er som önskar att fynda en LV-väska eller två kan göra det hos Campadre!<
Helt otroligt vilka bra priser dom har och jag har själv spanat in denna ryggsäcken (längst till vänster) som är så jäkla fin! För det mesta vill jag köpa mina väskor i butiken då handeln är en stor del av glädjen. Men ibland, när man kan fynda så här och spara flera tusen på ett köp så kan det vara kul och även snyggt med en vintageväska också. Speciellt märket Louis Vuitton blir nästan bara finare med åren när den fått lite färg och man ser att den väskan blivit använd.
Gör ett fynd du med och köp en LV via Campadre till ett superbra pris och där det garanterat är äkta vara! För er som missat vad Campadre är så beskriver dom sin affärsidé så här: "Campadre är ett nytt och spännande sätt att handla på. Våra inköpare handplockar produkter från exklusiva varumärken - till priser som du inte hittar någon annanstans. För att få tillgång till våra exklusiva kampanjer från några av de mest kända varumärkena inom mode, livsstil, hem och inredning, samt resor måste du först bli medlem. Att registrera sig som medlem är naturligtvis kostnadsfritt och medför inga krav på köp." Bli medlem HÄR & NU och börja spara pengar på dina exklusiva köp redan idag!

Gillar

Kommentarer