Fyra dagar ledigt

En av dom största fördelarna med mitt yrke är att man alltid har fyra dagar ledigt i en fulltidstjänst. Det gör att den där första kvällen man har hemma blir lite extra härlig eftersom man vet att man har många dagar framför sig att varva ner på. En god middag och lite champagne på det efter att barnen lagt sig för att sova är den rätta melodin om ni frågar mig!
På bilden ovan ser ni en hamburgare som min svärmor bjöd på när hon var hos oss för några dagar sen. Hon är en stjärna i köket och jag blir alltid lika imponerad över vad hon lyckas koka ihop. Den ena rätten överträffar alltid den andra.

Maten kan inte riktigt mäta sig med hennes så därför blir det ingen bild på kvällens middag som består av kokt broccoli och kycklingfilé. Men jag klagar inte för jag försöker leva lite mer hälsosamt och mår bra av det.

Kram på er och go kväll! Nu ska vi spana in första avsnittet av Westworld på HBO. Om ni har missat denna serien så bara måste ni se den ASAP för den är grym! Den och många andra som tex Game of Thrones kan ni hitta på HBO.

 

Gillar

Kommentarer