Gårdagen från mobilen

Godmorgon!

Alltså, jag måste faktiskt ge mig själv en liten eloge för hur dom senaste dagarna har gått. Jag var lite orolig att jag inte skulle klara av att ha alla barnen hemma när jag är ensam utan M, men det har gått hur bra som helst! Jag har ju dessutom haft Oskar hemma hela dagarna eftersom det går magsjuka på förskolan och jag fortfarande är för rädd för att han (och hela familjen) ska bli smittad. Och Filip trodde jag skulle gå i skolan till 13.00 på dagarna, men fick veta att det är 12.30 som gäller. Så det är bara 4,5h som Filip är borta på dagen och resten av tiden är vi tillsammans allihopa.

Igår sken ju solen så när vi skulle hämta storebror på skolan så klädde vi på oss ordentligt och så gick vi ut och letade efter en ny lekplats att leka på.
Oskar har det mysigt med mig och Adam på förmiddagarna, men det är lite extra kul att få hem storebrorsan vid lunchtid! Det märks att dom saknar varandra när dom inte är tillsammans. Efter att ha gått runt och letat ett tag så hittade vi en ny lekplats bara några hundra meter från där vi bor! Gissa om vi kommer gå tillbaka hit fler gånger!
Dom hade gungor, rutchkana och ett litet lekhus som barnen ville sitta och äta clementin i. Det blev några mysiga timmar i solskenet innan vi gick in igen., Adam sov i bärsjalen hela tiden och fortsatte sova, nöjd och belåten, när vi kom hem igen.
Älskar att han ger oss tummen upp när han ligger och sover. Goa killen!

Allt fungerar fint här hemma, det enda som jag sliter lite med är när jag tex sitter och ammar och Oskar behöver hjälp att bli torkad på toan. Jag kan ju liksom inte säga "vänta lite Oskar, jag ska bara amma klart" när han sitter på toa. Där kan han ju inte sitta och vänta såklart.

En annan sak som är lite kämpigt är när jag börjat laga mat och Adam blir ledsen så jag måste lyfta upp honom och så plötsligt ringer klockan och det är dags att hälla av pastavattnet eller något, det går ju inte med en arm. A ni fattar grejen. Ibland går inte allt som på räls, men vi gör så gott vi kan och än så länge har det funkat rätt så bra!

Gillar

Kommentarer