Gäster och festival

Godmorgon,

Idag blir en rolig dag för vi ska både få gäster plus att det är festival i stan. Pojkarnas farfar, hans sambo och deras gammelfarmor kommer och hälsar på och ska vara här hela dagen. Dom kommer vid lunchtid och stannar så länge dom vill så det blir skoj!
Jag sov inte så bra i natt för dels så kom Oskar in vid tretiden och låg och sparkade och sen så har jag även börjat drömma massor. Läste att det är helt normalt i detta stadiet i graviditeten så jag får väl helt enkelt försöka leva med det. Eller, rättare sagt sova med det. Men tyvärr så vaknar jag lite då och då eftersom drömmarna ofta kan vara äckliga så vi får hoppas att det går över snart.

Jag tänkte på det här med graviduppdateringar förut. När jag var gravid med Oskar så skrev jag en liten update varje vecka. Är det något som ni skulle vilja ha denna gången också? För min egen dels å är det såklart lite kul att gå tillbaka och läsa hur jag haft det, men samtidigt så kanske det blir lite tjatigt. Så vi får se, kanske jag skriver en update när det hänt något särskilt istället. Och tar bilder på magen när jag ser en förändring.

Just nu så tycker jag att det står lite still med allt och jag har inte gått upp mer än 1kg i vikt, så jag tänker att jag skriver lite om magen, bebis och min egen status först i vecka 20. Då får ni även veta vad det blir för kön

PUSS OCH KRAM

Gillar

Kommentarer