Gått i ett

Alltså jag får be om ursäkt för att jag inte tittat in här tidigare men denna dagen har verkligen gått i ett!
För det första så har vi ju fixat i ordning här hemma så nu är det helt och hållet färdigt till imorgon bitti då fotografen kommer hit och ska ta bilder. Vi blev färdiga på eftermiddagen någon gång och sen var det ju bara att göra allt för att lyckas sysselsätta dom små så att dom inte stökade ner allt som vi fixat i ordning. Det var inte helt lätt vill jag lova, så vi tog dom ut en stund och lekte i duggregnet.
M var tvungen att åka till flygplatsen då han ska bort på en jobbresa, men mina föräldrar stannade några timmar till och umgicks en stund till.
Men även dom var tvungna att bege sig framåt kvällskvisten och efter det kollade jag och pojkarna på barntv och sen gick vi och läste saga på Filips rum och sen strax därefter så somnade dom små.

Nu sitter jag här i ett skinande rent hem och jobbar lite grann. Det känns skönt att det är rent, men det känns ännu skönare att fotografen kommer imorgon och att jag kan börja leva här hemma igen utan att behöva oroa mig för att smula ner eller röra på en spegel så det blir en fläck.

Samtidigt som fotografen och inredningskonsulenten är här så tänkte jag själv fotografera så att jag har fina bilder på hur det ser ut här. Sen när dom gått ska jag även försöka filma, men får se hur bra det blir när jag är ensam hemma och inte har någon som kan hjälpa mig. Men jag ska göra så gott jag kan!

Nu ska jag fortsätta med mailen och sen blir det läggdags även för mig. Godnatt på er, hörs imorgon igen!

Gillar

Kommentarer