Gavelo

I samarbete med Gavelo

Häromdagen fick jag hem så oroligt fina träningskläder från Gavelo! Jag bor ju i princip i träningskläder och för mig är det oerhört viktigt med kvalitét och det känner man definitivt att dessa träningskläderna har. Dom känns ordentliga och stabila, håller inne på rätt ställen och tillräckligt mycket för att det samtidigt ska kännas bekvämt.

Just nu får ni 10% med rabattkoden SUSANNA10 på hela sortimentet hos Gavelo, Superbra att passa på att klicka hem lite nya snygga träningskläder nu när man får lite rabatt, eller hur?

Dessa tightsen sitter som en smäck! Jag har på mig storlek S och det är vad jag burkar ha i träningstights. För min del så uppskattar jag när tights är höga i midjan och det är dessa. Ett till stort plus är att det känns som att dom hjälper till att lyfta rumpan en aning. Man känner sig fast och fin, vilket är en stor motivationshöjare när man går på gymmet tycker jag. Speciellt om fokuset ligger på att träna ben.

Tightsen jag har på mig hittar ni <HÄR>

Toppen älskar jag också och den finns just nu på rea till halva priset! Tjohooo, ni hittar den <HÄR>

Nu ska jag en sväng till gymmet. Puss och kram på er!

  • Träning

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Åh så fina! Älskar träningsbhn 😍

nouw.com/emelivet
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Madelena
Madelena,

Snygga, Gör så mycket då träningskläderna sitter bra.

nouw.com/madelena
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Majvor
,

Hoppas allt är bra nu i dessa Corona tider <3

Här kommer några supertips från mig <3

Min favorit:

Även:

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

SusannaJungblom
SusannaJungblom,