Get the look

Inlägget innehåller Adlinks

Godmorgon, Hoppas ni har sovit gott. Själv sov jag som en stock och vaknade 06.45 av att min man pussade mig på kinden och sa att han var tvungen att åka iväg. Han har fått en tidigare tid för MR på en privatklinik idag och vi blev så lyckliga när han fick reda på det igår (!) Så han hoppade i bilen och körde iväg och jag gick upp och började göra mig i ordning.
Jag får ofta frågor kring vart jag köper mina kläder, vad mitt favoritmärke är osv. Ni som följer min blogg vet att jag inte är någon direkt modebloggare och lägger sällan upp blogginlägg på kläder osv. Men, jag tänkte att det kunde vara lite kul att göra en "Get the look". Lustigt nog så kostar min outfit på bilden ca 92.000kr (ja det stämmer, men är framförallt klockan som drar upp priset), men jag har plockat ihop look-a-like prylar till ett värde av några nollor mindre. Here you go!

Byxor - >HÄR< , Skor - >HÄR< , Solglasögon - >HÄR< , Blus - >HÄR< , Klocka - >HÄR< , Väska - >HÄR<

Hela familjen börjar för övrigt må mycket bättre nu. M får ju hjälp idag och gör en MR som specialisten sedan ska se på. Filip har kommit tillbaka till förskolan och verkar helt återställd efter operationen. Han pratar, äter allt och är på toppenhumör. Oskar, go, glad och vild som alltid! Jag själv mår också betydligt mycket bättre och känner mig egentligen rätt så klar för att kunna gå tillbaka till jobb igen. Är sjukskriven denna arbetsperioden också, men det är väl lika bra det så att jag inte överanstränger och skadar mig igen.
Hoppas att solen skiner där du är idag och att du får en riktigt härlig sommardag, Puss på DIG!

Gillar

Kommentarer