Glädje i värmen

Hej på er!

Shit vad tiden har gått fort idag! Jag bor på hotell i Evenes och vaknade egentligen relativt tidigt, men så fastnade jag för en studie som jag har börjat intressera mig i och kom på nu att jag glömt av bloggen. Kameran har jag hemma och vad jag ska skriva om har jag tyvärr ingen aning om. Så här kommer lite härliga semesterbilder från Kroatien som ännu inte blivit publicerade på bloggen:
 
ÄÄÄÄÄLSKAR dessa bilder på pojkarna. Det är sann glädje det och att se dom så glada gör mig till den lyckligaste mamman på denna jord!
Nu är det ju faktiskt inte så länge kvar tills vi ska till värmen igen. Vi har ju semester i nästan hela november så då ska vi se till att komma iväg på en liten semestertur till ett varmare och lite mer soligt land än Norge.
Nu har jag några timmars jobb framför mig och sen i natt kommer jag hem och kan krypa ner jämte min man (och förmodligen Oskar som brukar komma över till våran säng på natten) och sen imorgon blir det en biltur till mitt hemland. Yaaay, härligt livet är, eller vad säger ni? ;)

Gillar

Kommentarer