Glasögon

Hej på er!

Hur mår ni? Själv mår jag faktiskt bättre än vad jag gjort på länge. Jag känner mig utvilad, energifylld, glad, tacksam och bara lycklig över tillvaron. Det var helt rätt beslut att släppa tvånget och stressen med bloggen. Nu går jag in här när det känns bra och det är en oerhörd lättnad ska ni veta.

Så vad har hänt dom senaste dagarna? Jo jag har äntligen hämtat ut mina nya glasögon och det känns så himla skönt att kunna se ordentligt igen. Att glasögon dessutom är riktigt snyggt är ju bara en bonus!

Jag har två par, men jag är osäker på det andra paret som var lite mer diskret. Dessa som ni ser på bilden älskar jag däremot så dom kommer jag garanterat att behålla och ha på mig en hel del.

Vad tycks?

Det känns som att denna veckan gått fort och jag har redan börjat planera inför helgen. Vi har gjort en sak som jag inte kan dela med mig utav här på bloggen, men det är en väldigt stor sak i vårt liv som tar upp en hel del tid och som är avhängig av att vi är bortresta en del. Haha, känner mig taskig som bara berättar så här lite och jag förstår om ni är nyfikna. Men den här grejen är också en del till att jag måste prioritera min tid lite bättre.

M var borta hela helgen som var, men han var hemma igår eftersom han tar ut föräldradagar på måndagar så att han kan passa Adam när jag är på skolan. Min skola hade bara en lektion över Teams och sen var vi lediga så jag och pojkarna passade på att mysa till det med en fika på stan.

Jag älskar att fika på hösten. Det är något extra mysigt att sätta sig på ett café när det är lite kyligt och ruggigt ute, köpa en stor kopp varm choklad eller god latte och bara njuta av tillvaron för en stund.

Idag har jag haft en relativt stressig dag så det är faktiskt rätt så skönt att barnen somnat nu så att jag kan luta mig tillbaka i soffan under en varm filt och se på Idol som jag måste ta ikapp eftersom vi missat hela förra veckan. För övrigt måste jag ju bara inflika att jag tycker att Caspar är överl��gsen och förmodligen kommer vinna hela skiten! Eller vad tror ni?

Nä nu ska jag njuta av min ensamhet.

Puss och kram på er, vi hörs när vi hörs!

  • Familjen

Gillar

Kommentarer