Glasögon utan styrka

I samarbete med SALTOPEPPAR

Jag har fått så otroligt många komplimanger för mina glasögon och jag blir så himla glad av det ska ni veta! Att jag var tvungen att inse att synen inte var på topp längre var faktiskt lite jobbigt och nu när jag mer eller mindre behöver glasögon konstant för att se utan att få ont i huvudet så känns det ju kul att kunna ha glasögon som man tycker att man klär i. Jag älskar markerade glasögon men har även några fler som inte är lika utstickande.

Vad jag har förstått så är det många som skulle vilja använda glasögon som accessoar även fast man inte har några synfel, så därför tänkte jag att jag skulle tipsa er om att det finns att köpa liknande glasögon som jag har på bilden *HÄR*, fast utan styrka i. Kul va?

Glasögon är ju supersnyggt så varför inte använda det bara för att piffa upp en look, även fast man inte behöver hjälp med synen?

Denna måndagen har, som alla andra dagar det senaste, bara rusat förbi och för tillfället sitter jag och väntar på att M ska komma hem med sushi. Dom har ju öppnat ett nytt ställe här i Alingsås som har svingod sushi så om jag känner min man rätt så blir det nog en och annan sushimiddag därifrån framöver.

Hoppas ni har en fin måndag, kram på er!

  • Shopping

Gillar

Kommentarer

Nyponsoppan
Nyponsoppan,
emelivet
emelivet,

Du passar sjukt bra i det 😍

nouw.com/emelivet
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Tack vad sött av dig 😊
nouw.com/susannajungblom
mathildaheimer
mathildaheimer,

Jättesnyggt! 😍

nouw.com/mathildaheimer
annaengborg
annaengborg,
Så himla snyggt på dig! 🥰
nouw.com/annaengborg
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
alexandrastrom
alexandrastrom,

Sååå snyggt!! Satt som en smäck på dig 🤍

nouw.com/alexandrastrom
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Vad gullig du är 😊
nouw.com/susannajungblom