Glass varje dag

Herrejisses vad jag har stressat runt idag. Det har gått i ett och under en stund mitt på dagen så kändes det som att jag sprang rakt in i väggen och all min energi bara flög ur min kropp. Jag var helt enkelt tvungen att lägga mig ner och vila en stund och när jag låg där så kunde jag seriöst inte röra mig. Först blev jag lite rädd och fick nästan panikångest, men så lugnade jag mig själv och tänkte att det kanske inte är så konstigt att kroppen reagerar.. jag är ju trots allt gravid och ändå håller jag på och packar, bär, springer med soper, städar, rengör, rensar. Ja, ni vet. Vi ska ju flytta nu! Det är bara tre dagar kvar och sen ska allt vara klart och flyttbilen går. Vi har ingen tid att förlora känns det som.

Samtidigt som allt med flytten ska fixas så har vi massa andra saker inbokat. Phu. Stress. Men, nu känner jag att jag har läget under kontroll så ikväll ska jag ta det lugnt framför någon härlig serie på Netflix med min älskade man.
För övrigt så får barnen äta glass varje dag nu. Vi hade hela frysen full och för en vecka sen så sa Filip "Men mamma, vi ska väl inte slänga all glass när vi flyttar härifrån? Ska vi ta med den till Sverige?". När jag svarade att vi tyvärr måste slänga den så frågade han om dom inte kunde få en glass om dagen istället efter middagen tills vi flyttar och visst kan dom väl det. Vi var ju i Sverige i helgen så dom har fått en glass nu på vardagarna efter att dom ätit upp. Något mysigt och skoj måste det ju få vara mitt i allt flyttkaos tänker jag!

Gillar

Kommentarer