Golunch och ny bil

Det är väl ingen nyhet för er att vi hänger på Sjöö lite hipp som happ under veckorna? Men det är ju bara för att dom har så himla god mat som faller oss så bra i smaken, plus att dom ligger 1 minut från där vi bor. Det är rätt så lätt att bara gå ner för trappan, sätta sig, få maten serverad och slippa diska? Hur härligt är inte det?
Måndag-onsdag denna veckan har dom ju dessutom ät 2 betala för 1 så då är det ju dessutom megabilligt! Passa på att gå dit och ät om ni aldrig varit där förr ;)

I veckan har vi en viktig uppgift och det är att bestämma oss för vilken ny bil vi ska gå för. RIP våran älskade Tesla model S... Vi älskar ju Tesla så det lutar mot att köpa Tesla igen, men frågan är bara vilken model vi kommer bestämma oss för. Om man tänker på att vi är en familj på 5 (snart) så borde vi kanske gått för en model X, meeeeen, hur ofta åker vi hela familjen nu för tiden? Det är ju framför allt M som ska ha den när han pendlar till Norge. Så behövs då en så stor monsterbil? Eller skulle man gå för värstingutrustning på model 3? Vi ska åka till Tesla och se om man har möjlighet att få in 3 bilbarnstolar i den i så fall är det eventuellt bilen vi kommer gå för. Model S är ju såklart också ett alternativ för den bilen älskade vi ju. Hmmm. Inte lätt att bestämma sig, men en sak som är säker och det är att vi aldrig kommer köpa en bensin- eller diselbil igen!

Gillar

Kommentarer