Gran Canaria och Dubai

Godmorgon,

I mitten på januari så får vi alltid schemat för februari månad i mitt jobb och denna gången blev jag så sjukt glad och positivt överraskad över hur fin kommande månad kommer att vara. För det första ska jag få jobba med kollegor som blivit mina vänner och som jag tycker väldigt mycket om. Och inte bara det är bra, utan vi ska dessutom till underbara destinationer, som bland annat Lanzarote, Las Palmas och Dubai!! Fattar ni vilken härlig månad jag har framför mig!

Januari är den månaden som brukar vara jobbigast för mig. Det är liksom inget kul under denna tiden, utan det är bara massa jobb, det är kallt, det är mörkt, det är snö och ruggigt. Så jag är sjukt glad att det bara är 14 dagar kvar till nästa månad börjar.
Vi har en kalender hemma som vi brukar räkna på. Där skriver vi upp saker vi ska göra eller som vi längtar till och sen brukar vi räkna ner. Oskar är lite liten än för att förstå, men Filip har faktiskt rätt så bra koll på tid och rum.

Idag börjar jag inte jobba förrän i eftermiddag så jag tänkte hänga med barnen nu på förmiddagen.
Dom frågade om vi inte kunde gå och fika på stan och självklart kan vi det, vi måste bara vänta tills dom öppnar först. Så fram tills dess får vi mysa här hemma.
Jag tycker det är så kul att umgås med pojkarna. Dom är så stora nu att det går att prata med dom på ett helt annat sätt än när dom var pyttesmå. Till och med Oskar kan man sitta och ha normala konversationer med och det är så skoj!

Jag älskar att lägga ifrån mig allt som kan störa och bara lyssna. Lyssna på hur dom har det på dagarna och på deras fantasier som dom filurar på.

 

Gillar

Kommentarer