Gratis tips för barnfamiljer

Godmorgon,

Det blev en tidig morgon här hemma idag eftersom Oskar ville upp redan vid 05.30. Lustigt nog är det sovmorgon för mig med tanke på att jag var på jobbet vid den tiden igår. Men, det gör mig absolut ingenting att gå upp tidigt när jag är hemma, det betyder bara att jag får mer vaken tid med familjen.

På tal om tid med familjen så älskar jag när vi hittar på saker tillsammans och för inte alls så länge sen så var vi ju i Slottskogen på äventyr i Göteborg. Har helt och hållet glömt att publicera alla bilderna där ifrån så här kommer dom.
Ett tips till alla barnfamiljer om ni är i Göteborg och vill hitta på något tillsammans med barnen, som dessutom är gratis, så är det att besöka Slottsskogen för att se på alla djur. Dom har dessutom en hel del lekplatser och massvis av små kiosker som man kan fika på, eller så kan man ha med egen picknick om man vill. Detta är ett toppenbra alternativ till alla andra dyra sysselsättningar som vi annars brukar hitta på, så som att gå på lekland, Liseberg, Universeum eller annat som kostar mycket och som man dessutom också ofta måste trängas med andra barnfamiljer. I Slotsparken får man vara ute i den friska luften och umgås i naturen.

Idag ska jag få följa med barnen till förskolan. Vi ska åka dit så att vi är där till frukost och sen ska jag och M gå därifrån när dom ska ha samling klockan 10. Sen kommer dom att få äta lunch där och vara ute och leka och så kommer vi tillbaka och hämtar. Tredje dagen i ny förskola, men det verkar gå riktigt bra och dom verkar redan trivas som två små fiskar i vattnet!

Gillar

Kommentarer