Grattis älskling!

Idag fyller min älskling år och det ska vi såklart fira tillsammans här hemma med familjen! Barnen vaknade och kom över och väckte mig och så sa Filip "Mamma, nu måste vi laga födelsedagsfrukost till pappa", "Vi måste sjunga också, jag vill sjunga på engelska", "Och mamma, vi måste ge pappa presenterna också!"
Det är verkligen svårt att komma på någonting att ge till M för han har allt han vill ha och det enda han önskade sig var att få spendera en mysig dag med mig och barnen. Så vi började med frukost på sängen, lite paket från barnen och en massa mys i sängen. Sen gick vi upp och gjorde oss klara för dagen. M skulle iväg på ett viktigt möte och barnen skulle till förskolan. Det är viktigt att dom går dit kontinuerligt nu i starten. När jag skulle lämna pojkarna så sa Filip "Mamma, kan du köpa ingredienser till en tårta? Jag vill inte köpa en, jag vill laga en egen till pappa".

Sagt och gjort. Ingredienser är köpte och nu sitter jag bara och väntar på att M ska komma hem så vi kan åka och hämta barnen tillsammans och fortsätta denna mysiga födelsedag.

Älskling, du vet vad jag känner för dig och jag kommer alltid vilja göra allt för dig. Allt du någonsin önskar dig hoppas jag att jag kan ge dig. Du förtjänar det absolut bästa och jag är så stolt över dig. Det finns ingen man i världen som kan mäta sig med dig. Barnen avgudar dig och du är den finaste förebilden våra pojkar någonsin kunnat få. Gud vad jag älskar dig. Grattis på födelsedagen, ett år äldre, men det är ett år fyllt av massvis av minnen och kärlek och jag ser fram emot att bli äldre och äldre tillsammans med dig. Love you

Gillar

Kommentarer