Grattis älskling

Om det är en sak som jag har svårt för så är det att finna dom rätta orden som kan beskriva hur stark min kärlek är för dig. Det är inte bara den tydliga faktorn att jag är fullkomligt förälskad i dig och att jag har varit det sen den dagen jag såg dig för första gången, den 12e februari 2012.
Jag glömmer aldrig våran första dejt när vi satt på Champagneria och delade en flaska vin. Nervositeten gjorde mig pratglad och du satt lugnt och lyssnade på allt jag hade att säga. Där och då kändes allting så rätt och den första kyssen som jag fick när vi skulle gå därifrån var den bästa jag fått i hela mitt liv. Allting kändes så rätt tillsammans med dig och när vi lämnade varandra så kändes det som att en del av mig fattades, men när vi träffades igen några dagar därpå så kände jag mig hel igen. När jag tänker tillbaka på det så visste jag nog redan då att du var mannen i mitt liv. Från första stund var vi oskiljaktiga och det dröjde inte länge innan vi åkte på våran första resa tillsammans. "Jag älskar dig" sa du till mig på stranden och jag märkte hur nervös du var för att säga det och det gjorde mig så lycklig att höra dom orden, för det var ju precis så jag kände för dig.

Vi spenderade den sommaren tillsammans och du köpte in dig i min lägenhet som jag då ägde på Trondheimsveien i Oslo. Vi bodde tillsammans, du träffade min familj och jag din. Allt kändes fortfarande så rätt. Vi klickade med varandras vänner och det fanns ingenting som kunde komma i vägen för våran kärlek till varann. Vi fortsatte resa en del och bland annat överraskade du mig med en resa till Polen på min födelsedag, vilket är en resa jag aldrig glömmer. När vi kom hem och det blev vinter så hände det något otroligt. Du friade. Nu var det vi på riktigt. Även fast jag visste att det var dig jag ville vara tillsammans med för alltid så kändes det som att jag fick det bekräftat att även du kände likadant för mig.

Två månader efter visade det sig att jag var gravid. Vilken lycka. Det finns ingen gåva som jag är så tacksam över som den du gett mig. Att bli mamma. Och att vara förälder tillsammans med dig. Att du är pappan till vårat kärleksbarn gör mig lyckligare än allt annat i livet.

Småbarnsåren fick vi höra kunde vara tuffa för ett förhållande, men jag har aldrig märkt det med dig. Ett, två, tre barn, det har aldrig varit något som förstört för oss, utan snarare fått oss närmare och gjort att våran kärlek för varandra och våran familj växt sig starkare.

Allt du gjort för mig sen vi träffades första gången har varit en välsignelse. Alla minnen du gett mig genom allt fint vi fått uppleva tillsammans gör att mitt liv känns så fyllt av lycka och kärlek och det finns ingenting jag skulle velat ha gjort annorlunda.

När jag ser tillbaka på den tiden vi fått tillsammans så gör det mig pirrig i magen när jag tänker på vad vi kommer att fylla våra liv med dom kommande åren. Oavsett vad vi väljer att göra så kommer vi att göra det tillsammans och det är allt jag någonsin önskar mig.
Jag vill att du ska veta att jag alltid kommer älska dig, mer än allt på denna jord. Du är mitt allt, min själsfrände, mitt liv.

Grattis på födelsedagen älskling, din bobi

Gillar

Kommentarer