Grattis mamma och mormor

Godmorgon,

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mammas och mormors födelsedag, hurra, hurra, hurra!!
Ett speciellt grattis vill jag ge till min mamma som fyller jämt för i år blir hon nämligen 60 år! Jag kan knappt förstå att hon är 60, men vi satt och pratade om det häromdagen, att ålder verkligen bara är en siffra. Man känner sig som sig själv i alla åldrar och det är säkert därför som jag och min mamma har en sån nära och fin relation. Åldersskillnaden mellan oss har ingenting att säga för jag är jag och mamma är mamma oavsett hur gamla eller unga vi är. Man är sig själv helt enkelt. Men, oavsett vad så måste det ju firas att man fyller år och speciellt när man fyller jämt!

Det är väl säkert ingen nyhet att mamma är min allra bästa vän och förebild. Jag har alltid kunnat prata med min mamma om allt och det är alltid henne jag hör av mig till först när jag är osäker på något eller funderar över nåt. Jag tänker på henne hela tiden, vi pratar varje dag och nu när vi har flyttat till samma stad så ses vi så ofta vi bara kan. Det är underbart att ha en person i världen som man står så nära och jag är lyckligt lottad som har en mamma som hon.

Tyvärr kunde jag inte få vara hos henne just denna dag som vi hade planerat, men alla mina tankar och lyckönskningar går till mamma idag och jag hoppas att hon får en underbar födelsedag tillsammans med min pappa, bror och barnbarn som är där med henne.

Grattis mamma och Grattis mormor jag älskar er!

Gillar

Kommentarer