Grattis pappa 60 år

Idag är det min pappas 60årsdag och det skulle jag vilja säga är en stor dag och definitivt en dag att fira! Är det någon som förtjänar lite extra kärlek och omtanke så är det min pappa. Egentligen borde det inte behövas en födelsedag för att fira honom då han förtjänar att få höra dagligen hur fantastisk han är!
Pappa har alltid varit den personen som förstått sig på mig mest, oavsett vad så har han ställt upp. Jag kan prata med honom om allt och han lyssnar alltid, pratar förstånd i mig och får mig att må bättre. Han stöttar mig i allt och jag har alltid brytt mig väldigt mycket om hans åsikt. Så länge jag kan minnas så har pappa alltid varit där för mig och jag vet att han alltid kommer att vara det.

Min pappa är inte bara en stor del i mitt liv, utan han har varit med sen första sekund i båda mina barns liv. Från att dom föddes så har han varit där och oavsett vad det gäller så ställer han upp. Han är närvarande, omtänksam, kärleksfull, sprallig, lekfull och en stor glädjespridare i min familj. Pojkarna älskar honom och det betyder så otroligt mycket för mig.
Just denna dagen har jag tyvärr ingen möjlighet att få vara hos min pappa, men jag vet att han har en fin dag tillsammans med den han älskar mest på jorden - min mamma.

Pappa, du är bäst, jag älskar dig, grattis på födelsedagen från din dotter <3

Gillar

Kommentarer

susannajungblom
,
Haha jag vet, det är så kul för dom är tokiga i varandra dessutom. Dom har något speciellt ihop och det är så underbart att se <3