Gravid vecka 20

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Idag går vi in i vecka 20 och det innebär att ungefär halva graviditeten har gått! Herregud så fort tiden har gått samtidigt som det känns som att jag har varit gravid i en evighet.
Den bedårande spegeln är från A2 och jag ÄÄÄÄÄLSKAR DEN! Visst är den fin? Du kan köpa den >>HÄR<<
Det som känns lite annorlunda denna gången jämfört med tidigare graviditeter är att jag har fått ligamentsmärtor under fler tillfällen. Detta är fruktansvärt och det gör så ont att jag inte kan röra mig förrän smärtorna gått över. Första gången jag fick det så blev jag livrädd då jag trodde att det var något allvarligt fel, men andra gången var det bara att lägga sig på soffan och vänta timma efter timma tills smärtan till slut försvann lika fort som den kom. Bortsätt från dessa smärtor som kommer och går så mår jag väldigt bra. Jag mår faktiskt så pass bra att jag inte ens känner mig gravid. Magen är inte så jättestor än och kommer därför inte i vägen för mig. Jag äter allt, jag mår inte illa och jag är inte längre särskilt trött. Jag mår till och med så pass bra att jag klarar av att träna på gymmet utan några som helst problem. Det är skönt. En sak som är lite trist är att jag inte känner bebisens rörelser än och jag börjar fundera på om det kan bero på att moderkakan ligger i vägen. Men jag ska på ultraljud på torsdag så då får jag svar på det. Ja vad annars? Eftersom jag inte känner mig särskilt gravid så är det inte så mycket mer att berätta. Eller jo! Könet på bebisen, det får ni veta senare idag då en ny vlogg publiceras på våran Youtubekanal! Hihi ;)

Gillar

Kommentarer

susannajungblom
susannajungblom,
Oj, det låter hemskt. Så man får aldrig känna uppe på magen ens senare i graviditeten? 😟
Nat
Nat,
joooo då det får du allt, men det dröjer lite, du får vänta tills bebben är stark och lite större, men kanske runt vecka 24 eller 25 eller nåt sånt har jag för mig att man kunde börja känna även utanpå magen, minns inte exakt men minns att det var mycket senare än när den låg i bakvägg. Sen är ju bäbisarna så olika också, både olika stora, olika starka och olika aktiva. Mina tre är super olika och det har märks redan i magen.. den äldsta är otroligt aktiv och han var det också i magen och sparkade jämt jämt, mellanpojken var 58 cm lång när han föddes och extremt lugn, nu är han 5 1/2 och är 125 cm lång med 33 i skor, världens lugnaste och vill mest softa, yngsta var ganska liten, sparkade lite lagom i magen och var lixom så där lagom i allt, lagom stor, lagom lugn, lagom bestämd 😊 märkte du av hur O och F var redan i magen? de är väl också lite olika?!?
IP: 82.99.3.229