Gravid vecka 24

Godmorgon på er,

Tiden går så fort och jag har redan gått in i graviditetsvecka 24.

Allt känns egentligen rätt så normalt i min kropp, bortsätt från att jag kan känna mig lite trött. Men jag försöker ställa mig in på att allt är tipp topp och inställningen gör att det går lite lättare. Låter jag mig däremot känna efter och tänka på allt som försegår i min kropp så kan det kännas lite tungt och besvärligt ibland.

Bebisen är ju faktiskt hela 30 cm lång nu så det är ju inte så konstigt att det känns lite lustigt i magen ibland.
Jag kommer ihåg när vi väntade Filip, då köpte vi massor med saker till honom och gick och handlade kläder i massvis. Samma ordnade vi för Oskar när han var på väg. Nu däremot har vi ingenting än så länge. Jag vet inte varför, men det känns som att det är så långt kvar tills bebisen kommer och att vi har all tid i världen att ordna med alla praktiska ting till hösten. Tror jag kommer att känna mer för att förbereda efter sommaren.

Idag ska vi till polisen och fixa pass till barnen som har fått sina svenska personnummer nu och jag ska skaffa mig ett internationellt id. Eftersom jag har norskt körkort så har jag ingen lättillgänglig idhandling med mitt svenska personnummer på och det har jag verkligen tyckt vart jobbigt under tiden vi bott här. Varje gång jag ska hämta ut post eller ordna med någonting som kräver att jag visar leg så måste jag ha med mitt pass. Men nu ska jag fixa id så att det underlättar min vardag. Äntligen.

Vad händer mer idag då? Jo min älskade pappa kommer hit och hänger lite grann efter att han slutat jobba. Vi ska träna och bara umgås lite grann. Det blir kul!

Nu ska jag sminka mig lite så att jag känner mig fin på idkortet. Jag ser nämligen ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" på alla mina andra idhandlingar så det kunde ju vara kul om jag slapp att skämmas på detta fotot i och med att man visar upp det relativt ofta.

Hörs sen, tjo!

Gillar

Kommentarer

linn lissel,
Mysigt ju, min graviditet va inte jättemysig haha men ändå minns man det som mysigt.. knäppt
blogg.loppi.se/linnlissel/
susannajungblom
,
Haha verkligen knäppt! Tror kroppen vill lura hjärnan så att vi skaffar fler barn 😉