Gravid vecka 25

Godmorgon,

Under sommaren så har det känts som att graviditetsveckorna flugit förbi och nu är vi redan i vecka 25. Just tiden är någonting som jag börjat tänka en del på nu den sista tiden och jag vet inte om det beror på några graviditetshjärnspöken eller var det är, men jag börjar få lite ångest över att tiden går så fort. Helgerna flyger ju naturligt förbi då min man är hemma och vi ofta hittar på roliga saker ihop. Men nu så går även vardagarna snabbare än vad jag hinner registrera. Tidigare har jag haft lite koll på klockan, men nu hinner jag knappt se den innan dagen är över och det är dags att lägga barnen. Jag menar, nu är det redan onsdag och om ynka två dagar till kommer min älskling hem igen. Såklart är det underbart, men samtidigt lite läskigt. Jag vill ju inte att tiden ska försvinna, utan skulle helst stoppa tiden och leva här och nu för alltid. Jag är ju så lycklig nu och vill inte att det ska gå så här fort!
Bebisen i magen är rätt så stor nu, hela 700gram och ca 33 cm lång, så det är inte konstigt att magen börjar bli så stor.

Jag mår bra, bortsätt från att det är mycket tankar som rullar runt i mitt huvud. Sen att det är ungefär 50% chans att jag får sova på nätterna på grund av mina andra barn gör det tufft för mig de dagarna som jag sovit dåligt. Men, förutom det så mår jag bra!

Jag försöker träna 2-3 gånger i veckan och kan fortfarande köra med samma vikter på gymmet. Sen cyklar jag, går och försöker hålla mig aktiv tillsammans med barnen.
Nästa vecka så ska jag äntligen få träffa barnmorskan igen och då ska vi se så att moderkakan har flyttat sig (hoppas) och hur bebisen mår där inne. En av dom bästa sakerna jag vet är att få höra på bebisens hjärtslag. Jag gråter varje gång.

Gillar

Kommentarer