Gravid vecka 35

Godmorgon,

Nu är jag i slutet av graviditetsvecka 34 och trillar alldeles strax över i graviditetsvecka 35 vilket känns som en sista milstolpe i graviditeten. Tidigare veckor så har man inte riktigt kunna greppa att det snart är dags, men nu när det endast är 5 veckor kvar till BF så känns det ju helt sjukt nära!!
Bebisen är nu ca 47 cm lång och väger nästan 2,5kg. Den stora bebisen gör det lite svårt för mig att röra mig som jag skulle önska. Jag har foglossningar så det står härliga till och jag har svårt att gå utan att vagga fram och tillbaka som en liten tjock gumma när jag går. Men bortsätt från det så mår jag helt okej fysiskt.
Magen växer på i full fart och när jag går utan kläder så ser man extra tydligt hur stor jag är, men framifrån med kläder är jag fortfarande relativt "normal" som ni ser. Typisk pojkmage vad jag har förstått då magen inte putar ut åt sidorna utan endast rätt fram. Och det är ju en pojke i så för min del stämmer det!
Jag har fortfarande inga cravings, vilket är lite tråkigt faktiskt. Haha. Nejdå, det är väl skönt att jag kan äta allt och inte är speciellt supersugen på något särskilt.

Dom kommande veckorna som jag har kvar som gravid så ska jag försöka njuta så mycket som det går. Klappa på magen, glädjas åt sparkarna inifrån och bara mysa sista stunden av graviditeten. Snart är bebis här och då kommer jag aldrig mer få känna på hur det är att vara gravid. Det har varit en väldigt speciell graviditet denna gången med upp och nedgångar vill jag lova, men oavsett vad så är jag så jäkla tacksam över att jag har fått denna möjligheten att få bära på ett barn. Kvinnokroppen är otrolig och att jag och min man har skapat ett tredje litet mirakel tillsammans är så häftigt att jag inte finner ord för att kunna beskriva det på ett bättre sätt än "Magiskt".

Gillar

Kommentarer