Gravid vecka 37

Godmorgon,

Tisdagar har blivit lite av min favoritdag då det innebär att vi går in i en ny graviditetsvecka i appen och nu är vi alltså i vecka 37. Hela 90% av denna fantastiska graviditet är över och jag har alltså bara 10% kvar tills vi är fullgångna och kan föda. Visst kan det hända innan, men ska jag vara ärlig så är det helt okej om jag går fullt, men helst inte längre än så.
Hos min barnmorska igår så konstaterade vi att huvudet är stadigt nedåt, men har inte fäst sig helt än utan är fortfarande lite rörligt. Oskars huvud fäste sig aldrig så jag förväntar mig inte det denna gången heller. Rumpan är uppe i revbenen och hans ryggrad ligger på vänster sida. Så det förklarar alla sparkar och rörelser på högersidan.
Annars så mår jag väldigt bra just nu. Jag har fått en boost av energi och känner mig lycklig, förväntansfull och nästan lite pirrig på dom kommande veckorna. Det är ju så spännande nu i slutet för man vet inte vad, när eller hur allting kommer att sätta igång. Så vi väntar med spänning, hela familjen <3

Gillar

Kommentarer